Call us

Patisso

Artisanale ijscreaties.
Ambachtelijk sorbet- & roomijs.Ons assortiment

Frisco's

Frisco's

ijsbekers

ijsbekers

ijstaarten

ijstaarten

individueel ijsgebak

individueel ijsgebak

mini ijsjes

mini ijsjes

roomijs

roomijs

Over Patisso

Patisso, 'Patisserie Sophie', staat synoniem voor de patisserie onder het artisanaal roomijs en dat met een persoonlijke toets. Ik streef ernaar om naast lekkere ijs- en sorbetproducten ook originele ijscreaties aan te bieden, die op elk feest of tijdens elke bijzondere gebeurtenis voor een delicieus hoogtepunt zorgen.

Vakmanschap, innovatie en creativiteit zijn mijn drijfveren. Ik maak mijn roomijs op ambachtelijke wijze met verse, pure ingrediënten en ik hou ervan om te experimenten met nieuwe smaken of ontwerpen.

Je kan bij mij niet alleen terecht voor de klassiekers onder de ijstaarten, maar ook voor ijstaarten volgens jouw wensen met een verrassende smaak of een unieke afwerking.

Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen in Zwevegem, waar je zelf het ambachtelijke karakter van mijn zaak kan ontdekken met al je zintuigen.

Ik hoop je er binnenkort te mogen begroeten.

Sophie CastelainIJstaarten voor elke gelegenheid

Eerste communie, Vormsel, Kerst, Nieuwjaar, Pasen, verjaardagen,… Noem maar op; elke feestelijke gelegenheid vieren we graag met een ijstaart. Een ijslammetje voor de communie of een kerstbuche voor de eindejaarsfeesten; voor elke feestdag hebben we wel enkele klassiekers in ons aanbod.

Wil je van je feest echter een onvergetelijke dag maken? Dan creëer ik graag samen met jou een originele, persoonlijke ijstaart, waar men jaren later nog van zal spreken!

Heb je een vraag of een leuk idee voor een ijstaart?
Contacteer me gerust.

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak           
woensdag: 13:00 - 18:00   
donderdag: 13:00 - 18:00   
vrijdag: op afspraak   
zaterdag: 09:00 - 12:00 


zomerverlof: van maandag 19 augustus 2024 t.e.m. vrijdag 30 augustus 2024

      

Esserstraat 26, 8550 Zwevegem
gsm 
0477 13 68 99

info@patisso.be

    
edit afsluiten